Boréal Design – kajakkibrändi ylitse muiden!

Kanadalaiskajakit rantautuivat, omasi saat XXL:stä. Laatua, osaamista ja sulavaa suunnittelua aloittajalle ja kovan tason melojalle.

Insinööritason osaamista ja suunnittelua

Boréal Design perustettiin 1991. Perustajainsinöörit Nathalie Simard ja Eric Blouin ovat henkeen ja vereen kajakkimelojia ja nauttivat luonnosta.

Insinöörin ura ja kajakkimelonnasta kerätty painava kokemus ovat tekijöitä, jotka vuosien aikana on synnyttänyt laajan valikoiman kajakkimalleja – kaikki kauttaaltaan kestäviä, suorituskykyisiä ja äärimmäisen upeita kokonaisuuksia, joissa on hyvän näköiset yksityiskohdat.

Jatkuvaa tuotekehitystä

Boréal Design -kajakin tunnistaa erityisestä keulaosasta, pitkästä vesilinjasta ja vauhtia ja vakautta varten kehitetystä muotoilusta. Yritys pysyy vauhdissa ja kehittää ja parantaa jatkuvasti itseään, materiaalejaan, ammattiosaamistaan ja rajoja rikkovaa muotoiluaan.

Boréal Design pyrkii aina vastaamaan asiakkaidensa laatu- ja käyttövaatimuksiin.

Kajakkeja löytyy eri materiaaleissa ja niiden ominaisuudet ja vahvuudet vaihtelevat. Löydät varmasti omasi kestävien, vedessä loistavasti lipuavien, kevyiden ja kestävien kajakkien joukosta.