Haglöfs ei jätä kylmäksi!

Bluesign-hyväksytty uusiopolyesteritäyte on kevyttä ja lämmittävää.

Ulkoilu on kylmälläkin todella mukavaa kunhan päällä on lämmittävät tekstiilit. Haglöfsiltä on tullut kevyt Essens Mimic -toppatakki. Se on aivan erityisen kevyt ja lämmin. Lisäksi se pitää tuulta ja hylkii vettä. Haglöfsin tiimin tekijät ovat kehittäneet Pohjolan oloihin erinomaisen kevyttoppatakin. Lue alta lisää.

Tuulta päin!

Haglöfs Essens Mimic on tehty eristämään ulkoilijaa kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Pertex® Microlight -kangas ei paina juurikaan mitään ja sopii tuulenpitävyytensä ansiosta Pohjolan oloihin mainiosti.

Lämpimyyden salaisuus pilee kuitenkin takin poikittaistikkauksessa. Vaikka takki on ohut ja kevyt, pystysuoria saumoja ei tarvita. Uusiopolyesteritäytteestä on onnistuttu tekemään sen laatuista, että se pysyy paikollaan ilman pystysuoraa tikkausta. Mitä vähemmän tikkauksia, sen vähemmän lävistysreikiä ja sitä paremmin lämpö pysyy takin eristetäytteessä. Kylmässä tämä on hyvä asia, koska siinä missä kankaan lävistäviä reikiä ei ole, ei myöskään lämpö pääse pakenemaan.

Mies Haglöfs Essens Mimic -kevyttoppatakissa
ULKOILUUN: Haglöfs Essens Mimic on kevyt ja monikäyttöinen ulkoilutakki, jossa on kevyt ja lämmin toppaus.

Polyesteritäyte

Perinteinen untuvatäyte on korvattu Haglöfsin kehittämällä  Quadfusion™-täytteellä. Uusiopolyesterin eristävät ominaisuudet ovat samaa huippuluokkaa kuin untuvan, mutta polyesteri imee sadepäivänä untuvaa huomattavasti vähemmän kosteutta.

Quadfusion™ uusiopolyesteri on bluesign® hyväksytty täytemateriaali. Bluesign-hyväksyntä on laadun merkki. Se takaa, että polyesteritoppaus on valmistettu uusiopolyesteristä sekä sen, että valmistusprosessi on vastuullinen ja ympäristöystävällinen. Lisäksi täyte sopii uusiokäyttöön. Hyvä Haglöfs!

Kuvan naisella on päällään Haglöfs Essens Mimic -kevyttoppatakki
HUPPU SUOJAA VIIMALTA: Haglöfs Essens Mimic Hood on kevyttoppatakki, jonka hupun saa kiristettyä tiiviisti kasvoja vasten. KUVA: Haglöfs.

Vettä hylkivä pinta

Kevyttoppatakissa on vettä hylkivä DWR-käsittely (Durable Water Repellant). Kevyt sade ei läpäise kangasta. Kevyessä sateessa eriste pysyy täysin kuivana. Jos joutuisit pitkäksi aikaa kaatosateeseen ja takki kastuisi läpimäräksi se silti lämmittää. Läpimärästä takista väännetään vain vedet ja takki kuivataan kuivausrummussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *