Kymmenen pulkkasuosikkia isoille ja pienille

Nauti talvesta pulkkailemalla, rattikelkkailemalla, lumipotkulautailemalla ja muilla lumisilla ajanvietteillä.

Yläkuva: Stiga

Nyt on aika hankkiutua pulkkamäkeen ja kokea laskemisen aiheuttama tunne mahanpohjassa.

Pulkkailu sopii kaikille, laskitpa sitten mäkeä perinteisellä liukurilla tai tyylikkäällä rattikelkalla.

Seuraavassa esittelemme kymmenen poimintaa pulkka– ja lumipotkulautavalikoimastamme ja muista hauskoista talvileikkivälineistä, jotka sopivat lapsille, nuorille ja aikuisille.

Rattikelkat

Stiga Snowracer SX Pro

Kuvituskuva Stiga SNOWRACER SX PROsta

Snowracer SX Pro on lapsille sopiva tukeva rattikelkka, jonka klassinen ratti varmistaa tyylikkäät laskukuviot mäessä. Istuma-asento on tukeva, ja kunnon jarruilla saat hidastettua nopeutta helposti esimerkiksi kivien kohdalla. Tämä rattikelkka kestää myös hyppyjä ja muita temppuja.

Stiga Snowracer Ultimate Pro

Stiga Snowracer Ultimate Pro

Tukeva klassikkomalli, jossa riittää varustusta. Kelkassa on automaattinen vetokasetti, hyvä jarru ja uudenlainen ratti, josta saa hyvän otteen.

VINKKI! XXL:ltä saat varaosia ja tarvikkeita rattikelkkoihin ja muihin talvileikkivälineisiin.

Rattikelkat

Pulkat ja liukurit

Hamax Sno Formel 1

Kuvituskuva Hamax Akebrett Sno_Formel-Redistä

Sno Formel 1 on upea ohjattava pulkka, joka sopii hyvin pienille lapsille mutta myös nuorille, jotka kaipaavat hyvää hallittavuutta. Jarrut ovat helppokäyttöiset, ja vetonaru on valmiiksi asennettu.

Hamax Hot Sheet liukuri

Hamax Hot Sheet liukuri

Pieni, kevyt ja kätevä liukuri. Hyvä perusliukuri, jonka lapsi saa itse kannettua ylös. Tällä on kiva laskea ihan pienissäkin mäissä. Tällä laskee ihan vaan jopa suuremmassa lumihangessa ellei ihan lähettyvillä ole pulkkamäkeä. Jarruttaminen tapahtuu työntämällä jalat lumeen.

Hamax UFO -pulkka

Kuvituskuva Hamax-Ufo-pulkasta

UFO-pulkka on vanha tuttu, joka tekee mäenlaskusta jännittävää. Pulkka saattaa kääntyä yllättäen ympäri, jolloin lasketkin selkä menosuuntaan. UFOlla laskeminen on todella hauskaa, mutta edellyttää hallittua jarrutusta jaloilla. Mahtava pulkka aikuisille ja lapsille, saatavana useita eri värivaihtoehtoja.

Hamax Twin-Tip Surfer

Illustrasjonsfoto Hamax Hamax Twin-Tip_Surfer

Twin-Tip Surfer on lasten ehdottomia suosikkeja! Huipputyylikäs liukuri, jolla voi laskea yksin tai kaverin kanssa. Siinä on kummassakin päässä twintip-ski-muotoilu, minkä ansiosta voit laskea liukurilla kummin päin tahansa. Voit laskea myös päin- tai selinmakuulla. Muista jarruttaa käsillä ja jaloilla.

Hamax Sno Pirate Baby

Illustrasjonsfoto Hamax Sno Pirate baby

Täydellinen pulkka vauvoille ja pikkulapsille. Sno Pirate Baby -pulkka on suunniteltu aivan pikkuisille, ja sitä saa käyttää vain loivissa mäissä ja tasamaalla. Pulkkaa on helppo vetää narusta. Pulkan takaosassa on kätevä kahva, josta aikuinen voi tönätä pulkkaa tai jarruttaa sen vauhtia.

Pulkat

 

Hamax-pulkalla leikkiviä lapsia.
ANNA PALAA: Hamax-pulkalla mäenlasku on taatusti hauskaa. Sopii isoille ja pienille laskijoille. VALOKUVA: Hamax

Lumipotkulaudat ja minisukset

Stiga Snow Kick STX Blue

Illustrasjonsfoto av Stiga Snow Kick STX Blue

Lumipotkulauta on supersuosittu niin poikien kuin tyttöjenkin keskuudessa, ja sopii sekä isoille että pienille. Snow Kick STX Blue -lumilaudan lisäksi löytyy myös monia muita mallaja. Lumipotkulautojen parhaita puolia on, että niitä voi käyttää myös tasamaalla. Vain mielikuvitus asettaa leikeille rajat, ja potkulaudalla voi myös hyppiä ja temppuilla.

Snow Kick

Stiga-minisukset // Hamax minisukset

Hamax minisukset

 

Klassiset minisukset, joissa perinteiset siteet. Myydään pareittain, voit hiihtää molemmilla yhtä aikaa tai antaa toisen kaverille. Minisuksilla voit sekä hyppiä että laskea mäkeä tavalliseen tapaan.

Hamax SnoKids -suksipaketti lapsille

Hamax SnoKids -suksipaketti

Perheen pienimmille tarkoitetut sukset ja sauvat samassa paketissa. Siteet kiinnitetään tavallisiin jalkineisiin. Sukset on tarkoitettu lapsille, jotka ottavat ensimmäistä kertaa tuntumaa hiihtämiseen ja talvileikkeihin.

Stiga Snow Kick -potkulaudalla leikkiviä lapsia.
POTKI MENEMÄÄN: Stiga Snow Kick kulkee vauhdikkaasti sekä mäessä että tasamaalla. VALOKUVA: Stiga

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *