GoPro-videoiden jakamiseen QuikStories-sovellus

on

QuikStories on helppokäyttöinen ilmaissovellus GoPro-videoiden editointiin ja jakamiseen.

QuickStories on sovellus, jonka avulla GoPro-kameralla kuvatut videot on todella helppo jakaa ystävien ja tuttujen kanssa. Patikkaretken, fillariseikkailun tai laskettelumatkan parhaat hetket ja suuret elämykset voi nyt jakaa suoraan paikan päältä.

QuikStories kopioi kuvat ja videot GoPro-kamerasta automaattisesti suoraan älypuhelimeen. QuikStories myös editoi otoksen automaattisesti lisäämällä tehosteita ja musiikkia. Video on hetkessä valmis jaettavaksi sosiaalisen median kautta.

Valmiiksi editoituun videoon voi jälkeenpäin tehdä pieniä muutoksia. Siihen voi esimerkiksi lisätä tekstiä tai musiikin voi vaihtaa.

QuikStories on täysin automattinen sovellus videoiden editointiin ja jakamiseen.

Katso video:

Näin pääset alkuun

QuikStories-sovellus toimii GoPro HERO5:n tai sitä uudemman kameran kanssa. Puhelimeen on asennettava GoPro- ja QuikStories-sovellus. Molemmat ovat ilmaisia.

Alla oleva video näyttää, kuinka kamera yhdistetään älypuhelimeen.

Video valmistuu heti paikan päällä

QuikStories-sovellus kopioi viimeisimmät otokset älypuhelimeen automaattisesti. Rinteessä laskettelija voi älypuhelimestaan katsoa äskeisen laskunsa siinä samassa vaikka hiihtohississä. Surffaaja voi kokea parhaan aallon uudestaan heti rannalle päästyään.

Videoiden selailu on helppoa. Turhat otokset saa heti poistettua, mikä vapauttaa tilaa uusia videoita varten.

Klippien trimmaus ja kuvien tallennus

QuikStories mahdollistaa otoksen leikkaamisen. Alku- ja loppukohdasta trimmattu lyhyt klippi on helppo jakaa esimerkiksi Intstagramissa ja Facebokissa.

QuikStories mahdollistaa myös still-kuvien irrottamisen videomateriaalista. Parhaat tai hauskimmat hetket ovat siis helppo jakaa myös kuvina.

Videoiden jakaminen paikan päältä

Kotiin saakka ei enää tarvitse lähteä videoitaan työstämään. GoPro-videot voi nyt jakaa Instagramissa, Facebokissa ja Twitterissä heti paikan päältä tai ne voi lähettää tekstivistissä tai sähköpostitse. Tämän nopeammin hyviä hetkiä ei voi jakaa.

Käsi, joka pitelee puhelinta, josta näkyy, että QuikStories-sovellus on auki.
HELPPOA: QuikStories-sovelluksella videoiden ja kuvien jakaminen on todella helppoa.

GoPro Plus

Jos käytössä on maksullinen GoPro Plus -pilvipalvelu, sovellus siirtää halutessa kaikki kuvat ja videot automaattisesti suoraan kamerasta pilveen. Pilvipalvelusta kuvia ja videoita voi katsella missä tahansa ja koska tahansa.

GoPro-kameran pitäminen päivitettynä

Kamera tulee päivittää, mikä tehdään helpoiten Go-Pro-sovelluksen kautta. Näin varmistetaan, että GoPro-kamerassa on uusin ohjelmapäivitys tukemassa uusimpia toimintoja ja niiden optimaalista suorituskykyä.

GoPro:n etäohjaus

Älypuhelinta tai Apple Watch -kelloa voi käyttää GoPro-kameran kauko-ohjaimena, jolloin kamerakulmaa voi tarkentaa etukäteisnäytöstä. Kameran toimintoja voi säätää, kuvauksen voi aloittaa ja lopettaa ja paljon muuta. Kauko-ohjaustoiminto on kätevä, kun kamera on kiinnitetty käden ulottumattomiin.

Editoi enemmän itse

QuikStories on sovellus, joka automaattisesti editoi ja mahdollistaa nopean jakamisen. On myös mahdollista valita muita sovelluksia, jolloin on vapaa itse editoimaan enemmän. Esimerkiksi trimmauskohtien määrittämiseen ja eri otosten yhdistämiseen sopii hyvin sovellus nimeltään Splice. Sekin on ilmainen.

Katso videosta, miten Splice toimii:

GoPro

Lue myös: Kymmenen vinkkiä GoPro-actionkuvaukseen

Lue myös: Osaatko dronesäännöt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *