Nasta ratkaisu – vetoketjulla kiinni vedettävät reTyre-pikanastat

Talvipyöräräilijöille on nyt tullut aivan uusi nastarengasratkaisu. Talvikelien vaihdellessa kuivan ja liukkaan kelin välillä, reTyre Urban Winter -pikanastarengas on urbaanipyöräilijän ainoa oikea vaihtoehto. 

Uusi keksintö

reTyre on nerokas polkupyörän nastarengasratkaisu, jonka ansiosta talvipyöräilijän ei enää tarvitse ajaa leudolla säällä nastarenkailla. reTyre-pikanastaratkaisussa on 156 nastaa. Kiinnitys on yhtä helppoa kuin vetoketjun kiinni vetäminen!

Kuva pyörään asennetusta reTyrestä.
TURVALLISTA PYÖRÄILYÄ: reTyre-pikanastarengas takaa turvallisuuden myös lumisilla teillä.

Miten se toimii?

Järjestelmään kuuluu kaksi vetoketjun puoliskoa. Toinen puoli vetoketjusta kiinnitetään renkaan ja vanteen väliin. Puolikas jätetään paikoilleen koko talveksi. Itse nastaosuus kiinnitetään vain tarvittaessa.

Kuva miehestä, joka asentaa nastarengasta.
NOPEA ASENNUS: Nastarenkaan asennus on helppoa ja nopeaa.

Käyttömukavuus

Etuna on se, että kuivalla kelillä päästään nauttimaan kesärenkaan mukavuudesta. Nastarenkaiden haittana kuivalla kelillä on ollut niiden aiheuttama vastus, melu ja jäykkyys asvaltilla. Nastapinta taas takaa hetkessä turvallisuutta, hallintaa ja pitoa lumisella ja jäisellä pinnalla. Yksinkertaisen nerokasta.

Asennus

Perusasennus vie vain pari minuuttia. Renkaasta tyhjennetään hiukan ilmaa ja vetoketjun puoliskot pujotetaan renkaan ja vanteen väliin, yksi kummallekin puolelle. Kun rengas täytetään ilmalla, vetoketjun puoliskot kiinnittyvät renkaan ja vanteen väliin.

Kuvassa reTyre-nastarenkaan vetoketjukiinnitys.
VETOKETJUT: Vähennä renkaasta ilmaa ja asenna vetoketjun puoliskot renkaan ja vanteen väliin. Ne voivat olla pyörässä koko talvikauden.

Vetoketjun puoliskot kannattaa asentaa heti pyöräilykauden alussa. Irrallinen nastaosuus kiinnitetään vetoketjun puoliskoihin kelien muuttuessa petollisen liukkaiksi. Sen jälkeen nastaosuuden kiinnitys on yhtä helppoa kuin tavallisen vetoketjun vetäminen kiinni. Helppoa, nerokasta ja nopeata!

Kuvassa reTyre-nastarenkaan kiinnitys.
NASTARENGASOSA: Nastaosa asennetaan näppärästi vetoketjun puoliskojen väliin.

Kaikille urbaaneille talvipyöräilijöille

reTyre Urban Winter pysyy tukevasti paikoillaan, ja tuntuma on yhtä hyvä kuin tavallisella nastarenkaalla ajo. reTyre Urban Winter -nastarenkaat sopivat kaikille pyöräilijöille ja alustoille.

Kuvassa vetoketjukiinnitteinen reTyre-nastarengas
ERINOMAINEN PITO LUMI- JA JÄÄPINNOILLA: reTyren 156 nastaa vievät turvallisesti eteenpäin talvikeleillä.
Osta reTyre

reTyre

Norjalainen Technium-yritys on reTyre-keksinnön alullepanija. Kaksi opiskelijaa NTNU:sta (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet/Norjan teknis-luonnontieteellisen korkeakoulu) perustivat yrityksen vuonna 2014. He panostivat kaksi vuotta idean tuotteistamiseen.

– Uskomme, reTyre Urban Winter -ratkaisun helpottavan pyöräilijöiden arkea ja saavan yhä useamman urbaanipyöräilijän pyöräilemään turvallisesti myös talvella, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Paul Magne Amundsen sanoo.

LUE MYÖS: Pikaopas pyörän huoltoon

LUE MYÖS: Sisärenkaan vaihto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *