VENTRIX™ – haihduttaa höyryt, säilyttää lämmön

Uusi, innovatiivinen The North Face’n kevyttoppatakki on retkeilyyn, patikointiin ja kiipeilyyn aivan ehdoton.

Takki lämmittää hiostamatta. The North Face’n uusi teknologia on kehitetty läheisessä yhteistyössä alppilajiharrastajien kanssa.

Slit Insulation Technology

TNF VENTRIX™ -takin pienet tuuletusaukot avautuvat liikkuessa ja sulkeutuvat, kun tahti hiljenee.

VENTRIX™ -takissa hengittävyys on ajateltu uudella tavalla. VENTRIX™-takissa on laserleikatut viillot hikoilulle alttiissa kohdissa. Viiltoaukot avautuvat liikkuessa, ja päästävät hikihöyryt haihtumaan.

Pysähtyessä aukot pysyvät suljettuina ja takki säilyttää lämmön.

Huipputason lämmöntasaus

Takki tasaa lämpöä ja pysyy mukavan lämpimänä, mutta turhat hikihöyryt haihtuvat tehokkaasti. Enää ei tarvita pukea ja riisua useampia vaatekertoja.

Materiaali on kevyttä ja joustavaa ja takaa erinomaisen liikkumisvapauden. Säänkestävä pinta on tiheään kudottua ja hylkii vettä. VENTRIX™-takit ovat siis välikerrosominaisuuksiensa lisäksi myös sään salliessa hyviä pitää ilman kuoritakkia.

– Kiipeilijän unelma

David Göttler on The North Face -tiimin kiipeilijä ja on testannut Ventrixin toimivuutta Tiibetissä, 8000 metrin Shishapangman-vuorella, ja hän sanoo takista näin:
– Alemmissa korkeuksissa VENTRIX™ toimi hyvin ulkotakkina. Se suojasi tuulelta kävellessä ja kiipeillessä. Korkeammalle tullessa takki toimi kuoritakin alla välikerrostakkina. Pääsin huipulle koskaan tuntematta oloa liian kuumaksi tai kylmäksi, ja mikäs sen parempaa? Kiipeilijän unelmatakki. Takki suojasi kylmettävältä tuulelta ja tarjosi mainion liikkumisvapauden. Pystyin liikkumaan nopeasti ja käyttämään kehoa tehokkaasti.
Pystyin kokonaan keskittymään suorittamiseen ja kiipeämisen haasteisiin.

VENTRIX™ yksi vuoden ISPO-messujen Gold Award -voittajista.

The North Face VENTRIX™ -mallit naiselle ja miehelle löytyvät osoittessa XXL.fi.

The North Face

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *