Kaiken kelin Thermoball

Kun päiväksi luvataan räntää untuvatakki kannattaa vaihtaa synteettiseen Thermoball-kevyttoppatakkiin. Thermoball pitää myös aktiiviliikkujan lämpimänä eikä kylmetä vaikka hikeä pukkaa pintaan.

Thermoball-kevyttoppatakki
KAIKEN KELIN THERMOBALL: Lämmittää myös räntäsateessa.

Untuvan huonot puolet tuntuvat märissä olosuhteissa. Jos retkellä sataa tai tulee räntää, mieli laskee samaan tahtiin kuin untuvatakki latistuu. Untuvatakki toimii sitä vastoin loistavasti kuivalla pakkaskelillä eikä mikään lämmitä niin kuin untuvatakki.

Jos räntäsateessa liikkuu hikitempossa, takkiin kerääntyy kosteutta myös sisältäpäin ja hetken päästä untuvatakki saattaa olla märkä, raskas ja kylmä. Tähän ongelmaan haluttiin ratkaisu, ja se on The North Face Thermoball.

Thermoball eristemateriaali toimii kaikissa olosuhteissa.

Thermoball

 

Tässä linkki The North Face’in tuotteisiin XXL:ssä.

Untuvan synteettinen korvike

Hymyilevä nainen vaellusretkellä tuntureilla
TEKNINEN VAATE: Thermoball-teknologia on innovatiivisen yhteistyön tulostaa Primaloftin ja The North Facen välillä.

Thermoballin tuotekehitykseen on osallistunut Primaloft, joka on maailman johtava synteettisen eristemateriaalin valmistaja. Primaloftin juuret taas löytyvät Amerikan puolustusvoimista, kun hanhenuntuva oli korvattava jollakin vettä hylkivällä vaihtoehdolla.

Innovatiivisyydestään ja vaatteiden korkesta teknisestä laadusta tunnettu The North Face sai osaamisensa perusteella yksinoikeudet Thermoball-teknologiaan.

The North Face Thermoball Woman
KEVYTTOPPATAKKI: Thermoball-eriste on yhtä lämmin kuin untava – myös märällä kelillä.

Eristemateriaalin kuidut ovat yhdistyneet untuvaa matkivaksi rakenteeksi. Eristeessä syntyy pieniä, ilmaa sisäänsä vangitsevia ilmataskuja. Ilmataskut lämpenevät kehon lämmöstä.

Lämpimät ilmataskut ovat Thermoballin onnistuneen eristyksen salaisuus.

Fillpower-arvo mittaa untuvan eristekykyä. Rippumattomat testit ovat luokitelleet Thermoballin vastaavan hanhenuntuvan fillpoweria arvolta 600.

Räntäsateessa ja vesitihkussa Thermoball kuitenkin käyttäytyy untuva huomattavasti paremmin.

Miksi valita Thermoball?

Suurin etu on Thermoball-eristemateriaalin monipuolisuus vuodenaikaan ja käyttötarpeeseen nähden.

Synteettisyytensä ansiosta Thermoball-eristemateriaali ei ime itseensä vettä niin kuin untuva. Thermoballin lämpöominaisuudet eivät märkänäkään katoa mihinkään. Lisäksi Thermoball kuivuu nopeasti.

TNF Thermoball -takit toimivat hyvin säävaihteluista huolimatta sekä aktiiviulkoilussa.

Thermoball takkia voi pitää sinällään ulkotakkina tai eristävänä kerroksena kuoritakin alla.

Erinomainen matkakumppani

Retkillä Thermoball- eristemateriaalissa on huomattavat edut. Eriste pakkautuu uskomattomaan pieneen tilaan eikä paina juurikaan mitään.

Urbaanissa ympäristössä kuten kaupunkimatkailussa säätä ei aina voida ennustaa. Matkalle mukaan on helppo pakata Thermoball-takki, joka mahtuu taki omaan taskuun. Ei voi väittää, että takki veisi matkalaukussakaan kovin paljon tilaa.

Helppo pestä ja huoltaa

Pesun jälkeen untuvatakki on pöyhennettävä, mikä vaati jonkin verran panostusta. Thermoball ei tarvitse pöyhennystä, eristemateriaali kuivuu aina alkuperäiseen muotoonsa. Thermoball-takin voi myös halutessa rumpukuivata.

Missä olosuhteissa Thermoball on untuvaa parempi?

Untuva toimii edelleen parhaiten kuivassa ja kylmässä. Untuvan lämpö suhteessa sen keveyteen on ylivoimainen yhdistelmä. Matalatempoisessa ulkoilussa, kuivassa pakkaskelissä mikään ei voita hyvää untuvatakkia.

Thermoball sitä vastoin toimii paremmin kylmässä ja kosteassa kelissä. Thermoball on ylivoimainen valinta esimerkiksi kovatempoisessa rinnelaskussa tai -nousussa sekä kaikessa muussa hikeä pintaan nostattavassa ulkoliikunnassa.

Nainen ja mies vuoristoretkellä
VAATTEENA TÄYDELLINEN: Thermoball on erinomainen matkakumppani luontoretkillä, säästä riippumatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *