Zeiss Conquest V6 – nyt saatavilla XXL:stä

Laadukkaista tuotteistaan tunnettu Zeiss esitteli 6.3.2017 maailmalle Conquest V6:n. Uusi kiikaritähtäin on nyt saatavilla XXL:stä.

XXL on ylpeä saadessaan huipputuotteen ensimmäisten joukossa varastoonsa voidakseen tarjota sitä metsästystä ja ammuntaa harrastaville asiakkailleen.

Tuotetta on jo saatavana verkkokaupastamme xxl.fi, mutta uusi Conquest V6 saapuu myös tavarataloihimme vähitellen.

Kiikaritähtäimestä on useita versiota erilaisiin metsästysmuotoihin ja rata-ammuntaan pitkältä etäisyydeltä.

Lue myös: Valitse oikea kiikaritähtäin

Uusi Zeiss Conquest V6, 2.5 - 12x
Uusi Zeiss Conquest V6, 2.5 – 12x

Kiikarissa on monia uusia toimintoja, mutta huomiota herättävimmät piirteet ovat optiikka, jonka valonläpäisy on peräti 92 prosenttia, ja kuusinkertainen suurennos. Ristikossa on todella pieni säädettävä valaistupiste, mikä sammuu automaattisesti, kun kivääri laitetaan sivuun, ja se syttyy uudelleen, kun kivääri nostetaan takaisin olkapäälle. Tämä ominaisuus säästää huomattavasti paristojen virtaa.

Ristikko on sijoitettu toiselle kuvatasolle, joten se peittää kohteesta mahdollisimman vähän mutta suurennus on silti paras mahdollinen.

Linsseissä on Zeissin Lotu-Tec-pinnoite, joka ehkäisee kosteutta ja likaa myös metsästettäessä sateessa ja kostealla säällä. Runko on mustaa, himmeää anodisoitua alumiinia, ja kaikissa malleissa runkoputken halkaisija on 30 mm.

Kaikkiin malleihin voidaan asentaa ASV-lentoratakompensaattori, joka parantaa tarkkuutta ja turvallisuutta pitkillä etäisyyksillä.

Tilaa omasi XXL.fi verkkokaupasta!

Zeiss Conquest V6  -kiikaritähtäimeen voit tutustua lisää tästä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *