Suosikit kotikuntoiluun

Esittelyssä tuotteita sinulle, joka kuntoilet mieluiten kotonasi.

Et joudu tinkimään monipuolisuudesta, vaikka päättäisitkin kuntoilla kotonasi. Hankkimalla oikeat välineet pystyt harjoittelemaan aivan yhtä kokonaisvaltaisesti kuin kuntokeskuksessa. Lisäksi voit edetä omassa tahdissasi, et joudu kärsimään muiden kuntoilijoiden hoputtelusta ja lisäksi säästät sekä aikaa että rahaa.

Olemme koonneet muutamia tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti kotikuntoiluun ja jotka käyvät kaikille kuntoilijoille koosta ja kuntotasosta riippumatta.

Vastuskuminauha

Kaikille tuttua vastuskuminauhaa voi käyttää kotona, ulkona tai mökillä. Kuminauha vie vähän tilaa, ja usein saatavana on eri vastustasoja. Tutustu vaikkapa näihin Abilican kuminauhoihin. Vie kuminauha tolpan tai puun ympäri tai seiso sen päällä ja kokeile erilaisia harjoituksia.

Abilican Exertube-vastuskuminauha
Abilican Exertube-vastuskuminauha

Minikuminauha

Pienikokoiset vastuskuminauhat mahtuvat melkein lompakkoon. Adidaksen kuminauhat sopivat hyvin kotikuntoiluun.

Foam Roller

Foam Roller -rullissa on eri kokoja, muotoja ja kovuuksia. Niitä voi käyttää hierontarullina ennen harjoittelua ja harjoittelun jälkeen liikkuvuuden parantamiseksi ja palautumisen nopeuttamiseksi. Rullilla voi myös tehdä monia harjoituksia, jotka kehittävät syviä lihaksia, liikkuvuutta ja kehon hallintaa. Harjoituksia voi tehdä olohuoneen lattialla.

Nainen käyttää Casall Foam Rolleria valaistussa, isoilla ikkunoilla varustetussa huoneessa.
MONIPUOLINEN: Foam Roller saattaa näyttää vaatimattomalta, mutta on siitä huolimatta monipuolinen harjoitteluväline niin kehonhallinnan, tasapainon kuin keskivartalolihastenkin treenaamiseen. Kokeile sitä omassa olohuoneessasi! VALOKUVA: Casall

Voimaharjoittelu

X-erfit Strength Set -sarjaan kuuluvat Push Up Bars -punnerruskahvat, Ab Wheel -vatsapyörä ja Handgrips-käsipuristimet. Push Up Bars -punnerruskahvoilla saat lisähaastetta punnerrusharjoituksiin, Ab Wheel -vatsapyörällä vahvistat syviä lihaksia ja Handgrips-käsipuristimilla saat otteeseen lisävoimaa. Pakkaa koko sarja matkalaukkuun, kun lähdet matkalle, niin varmistat harjoittelun myös lomalla.

Punnerruskahvat. Harjoituspyörä ja jousipuristimet X-erfit
KATTAA MILTEI KAIKEN: X-erfit Strength Set sisältää kolme välinettä, joilla voit helposti treenata punnerruksia, keskivartalolihaksia ja puristusvoimaa.

Voimistelurenkaat

X-erfit XF Gymnastic Rings -voimistelurenkaat ovat perinteiset kuntoilurenkaat, jotka on helppo ripustaa tankoon, telineeseen tai puuhun. Voit itse säätää nauhojen pituutta. Renkailla voit tehdä leuanvetoja, punnerruksia ja muita monipuolisia harjoituksia.

Crosstrainer

Reebook GX40 -crosstrainer on erinomainen laite, jos haluat päästä hyvään juoksukuntoon mutta säästää samalla polvia ja selkää. Liikkuminen on hyvin samanlaista kuin juoksussa, mutta crosstrainer on keholle paljon hellävaraisempi, koska sen liikeradat ovat pehmeitä.

Hyppynaru

Casall HIT Speed rope II -hyppynarulla saat syketreenin missä vain, ja se sopii erinomaisesti kotikuntoiluun. Sitä voi käyttää lämmittelyyn tai pidempiin harjoituksiin, joilla pystyt testaamaan niin kestävyyttä, kuntoa kuin jalkalihasten voimaakin.

Piirroskuvassa Casall HIT Speed Rope II.
SYKKEET YLÖS: Pistä kotitreeniin vauhtia hyppynarulla. Kuvassa on Casall HIT Speed Rope II.

Handy Gym

Kiinnitä Handy Gym -leuanvetotanko vapaaseen oviaukkoon ja ala harjoitella! Monikäyttöisellä kuntoiluvälineellä voit tehdä leuanvetoja, ja sitä voi käyttää myös lattialla punnerruksiin ja muihin käsiä ja olkapäitä vahvistaviin harjoituksiin. Väline on suunniteltu erityisesti ylävartalon vahvistamiseen.

Hulavanne

Hulavanne tekee kotikuntoilusta hauskempaa. Laita lempitreenimusiikkisi soimaan ja anna palaa! Hulavanteita on saatavana eri painoisina; valitse itsellesi sopiva sen mukaan, kuinka haastavaa harjoitusta kaipaat.

PS! Kotikuntoilua varten kannattaa hankkia tarkoitukseen varattu matto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *