Polar ja GoPro ryhtyvät kiinnostavaan videoyhteistyöhön

Käytä sykemittaria GoPro-kameran kauko-ohjaimena ja tee videoita, joissa syke näkyy suoraan näytössä.

Polar ja GoPro esittelevät täydellisen ratkaisun henkilöille,  jotka haluavat ikuistaa parhaat hetket omista harjoituksistaan.

Voit käyttää sykemittaria GoPro-kameran kauko-ohjaimena. Tämä toiminto on käytettävissäsi, jos sinulla on Polar V800 ja GoPro Hero 4.

Aktiivisuuden mittaus näytössä

Kauko-ohjaustoiminto ei ole ainoa upea uutuus, sillä vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä saat myös kaikki syketietosi tekemiisi videoihin. Katso täältä:

 

Saat valtavasti mahdollisuuksia käyttää luovuuttasi tehdessäsi videoleikkeitä harrastuksistasi. Nyt voit näyttää intensiteetin ja jännityksen videoissa täysin uudella tavalla.

Sykemittari rekisteröi sykkeen lisäksi harjoituksen keston, nopeuden ja korkeuden merenpinnasta. Kaiken tämän saat mukaan tallentamaasi videoleikkeeseen.

Ohjaa kameraa sykemittarilla

Polar V800– ja Polar M600-sykemittareilla voit antaa komentoja GoPro-kameralle, jolloin harjoitteluvideoiden tekeminen on entistä helpompaa. Merkitse videon kohokohdat, käynnistä ja pysäytä haluamallasi hetkellä ja tarkkaile samalla kameran akun kestoa mittarista.

Tästä videosta näet, miten kauko-ohjaus toimii:

 

Nämä Polar-mallit ovat yhteensopivia GoPro-toiminnon kanssa:

Polar V800 (kauko-ohjain Hero 4:ään tuotu merkkinoille, syketietotoiminto tulee vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä)
Polar M600 (kauko-ohjain Hero 4:ään vuoden 2017 alussa, syketietotoiminto tulee vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä)

HUOM! Voit käyttää uutta syketietotoimintoa GoPro-videoissa myös Polar H10 -sykevyöllä. Toiminto tulee markkinoille vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä.

Polar-mittarit voi synkronoida seuraavien GoPro-mallien kanssa:

GoPro Hero 4 (synkronoitavissa jo nyt V800:n kanssa, mutta vuoden 2017 alussa myös M600:n kanssa).
– GoPro Hero 5 (sekä V800 että M600 vuoden 2017 alussa)

Syketietotoiminto H10-sykevyön kautta Hero 4:lle ja Hero 5:lle on tulossa vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä. Synkronointi tapahtuu Bluetooth-yhteyden välityksellä.

Tästä videosta näet, miten kauko-ohjaustoiminto synkronoidaan:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *