Uutuus Casallilta: Urheilurintaliivit, joissa vetoketjukiinnitys

Mukavat Innovative Casall Confidence Bra -rintaliivit antavat hyvän tuen, ja niissä on näppärä ratkaisu käyttäjille, joiden mielestä urheiluliivien riisuminen ja pukeminen on hankalaa.

Kunnolliset urheilurintaliivit ovat ehdottoman tärkeät niska- ja selkäkipujen välttämiseksi treenin aikana. Casall Confidence Bra ehkäisevät kipuja monien muiden ominaisuuksien lisäksi.

Vetoketju edessä

Casall Confidence Bra -urheilurintaliivit
Casall Confidence Bra -urheilurintaliivit

Pehmeissä Confidence Bra -rintaliiveissä ei ole kaaria vaan kevyesti topatut kupit, joiden vaahtomateriaali hengittää hyvin, joten olo pysyy mukavana treenien alusta loppuun. Power-verkkomateriaalista valmistettu kapea painijanselkä kuljettaa kosteuden tehokkaasti pois ja varmistaa, että liivit pysyvät paikallaan.

Onko urheilurintaliivien riisuminen sinusta hankalaa, etenkin treenien jälkeen, kun olet hikinen? Confidence Bra -liivien kanssa tätä hankaluutta ei ole. Niissä on nimittäin edessä kätevä vetoketju, joka helpottaa riisumista ja pukemista.

Sopii hyvin kaiken tyyppiseen kuntoiluun

Casallin uusissa rintaliiveissä, jotka kuuluvat IT Matters -kampanjaan, yhdistyvät korkea laatu ja toimivuus sekä tyylikäs muotoilu.

Rintaliivit sopivat kaiken tyyppiseen kuntoiluun kohtalaisella intensiteetille, ja pienipovisille ne käyvät myös raskaasti kuormittavaan harjoitteluun, kuten juoksuun.

Urheilurintaliivit Kaikki Casall-tuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *