Under Armour -brändituotteet nyt XXL:stä!

Matka alun hikisestä T-paidasta urheiluimperiumiksi: Under Armourin menestystarina on kuin amerikkalainen unelma. 

Under Armourin menestystarina alkoi todellakin hikisestä puuvillapaidasta vuonna 1995. Paita kuului yhtiön perustajalle, Kevin Plankille, joka pelasi amerikkalaista jalkapalloa Marylandin yliopistossa. Pelaajien puuvillaiset T-paidat jaksoivat ärsyttää häntä. Läpimärät, ihoon liiskaantuvat paidat oli vaihdettava tiuhaan tahtiin.
Kevin Plank alkoi miettiä pulmaan ratkaisua. Urheilupaitaa, joka säätelee lämpöä ja auttaa parantamaan suorituksia, eikä niinkään vastustamaan niitä.

Mikaele Mayer hiomassa nyrkkeilytekniikkaansa.
ISKUVOIMAA: Under Armour on 20 vuodessa kasvanut urheilun jättitoimijaksi.

T-paidat myyntin auton takakontista

Ensimmäinen Under Armourin urheilupaita oli valmis vuonna 1996. Paita #0037 nimettiin Plankin pelaajanumeron mukaan.
Alku oli pientä. Toimintaa rahoitettiin omien luottokorttien avulla ja tuotantotilat perustettiin isoäidin kellariin Washington DC’hen. Tuotteet myytin auton takakontista ikään kuin pienestä pop-up-liikkeestä. Jo vuoden kuluttua kauppaa tehtiin ensimmäisen urheilujoukkueen, nimittäin Georgia Tech -yliopiston kanssa.
Muut yliopistojoukkueet tulivat perässä niin kuin myös monet NFL-joukkueet. Vuonna 1999 Under Armour solmi sopimuksen Warner Brothersin kanssa. Sopimuksen siivin Under Armour suunnitteli vaatteet mm. Oliver Stonen jättifilmiin Any Given Sunday.

 

Andy Murray, Michael Phelps ja Tottenham

Pysähdystä kasvulle ei näy. Under Armour on noussut Niken ja Adidaksen rinnalle ja lasketaan tätä nykyä USAn kolmen suurimman joukkoon. Under Armour on kuudennella sijalla maailman innovatiivisemmista yrityksistä, ennen jättiläisiä kuten Netflix ja Amazon, näin talousalan Forbes-lehden rankinglistan mukaan.

Nyrkkeilijä Anthony Joshua laittamassa käsisiteitä.
RASKAAN SARJAN NYRKKEILIJÄ: Ammattinyrkkeilijä Anthony Joshua on Under Armourin talliin kuuluva urheilusuuruus.

Yhä useammat tähdet vannovat Under Armourin nimeen, kuten esimerkiksi brittiläinen tennistähti Andy Murray, yhdysvaltalainen koripalloilija Stephen Curry, NFL-pelaaja Tom Brady, englantilaiset jalkapallojoukkueet Tottenham, Aston Villa ja Southampton ja monet, monet muut.

Urheilutekstiilit vuoden kaikkiin päiviin

XXL myy Under Armour -brändiä. Meiltä löytyy Under Armourin HeatGear®- ColdGear®- ja UA Tech™-mallistot.

HeatGear®-mallisto on suunniteltu sisäkuntoiluun ja kesän ulkoliikuntaan. Malliston avainsanoja ovat: ylivoimainen hengittävyys, tuuletus, viilentävät ja nopeasti kuivuvat materiaalit.

Under Armour HeatGear.
TEKNISTÄ SUORITUSTA: HeatGear-mallisto on omiaan kuumalla ja sisäkuntoilussa.

ColdGear®-mallisto sitä vastoin on omiaan ulkoliikuntaan lämpötilojen laskiessa. ColdGear-vaatteet lämmittävät, mutta eivät hiosta. Niissä on erinomaiset hengittävät ja kosteutta siirtävät ominaisuudet. Tekstiilit pitävät lämpimänä ja kuivana urheilusuorituksen loppuun saakka.

UA Tech™-mallistosta löytyy hyviä perusvaatteita ympärivuotiseen kuntoiluun. Hyvät hengittävät ominaisuudet ja miellyttävän pehmeä laatu ovat tekstiilimalliston tunnuspiirteitä.

Tähän saakka Under Armour on panostanut urheiluvaatteisiin. Under Armour on kuitenkin tuomassa valikoimaansa myös kenkiä. Juoksukenkä mallia Under Armour Micro Fuel G Run tulee olemaan saatavilla XXL:ssä heti kun ne saadaan varastoon. Miesten ja naisten mallit.

Under Armour

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *