Kygo varastaa show’n uudella lifestylebrändillään

’’At least we stole the show,’’ Kygo laulaa biisissään. Nyt hän tekee sen taas – tällä kertaa vaatteilla ja elektroniikalla.

(Kuvassa Kygolla Kygo Vibe -malliston T-paita. KUVA: Johannes Løvund/Kygo)

DJ, lauluntekijä, tuottaja ja muusikko Kygo lanseeraa oman lifestylebrändinsä –  Kygo.

Kygo Vibe -malliston saat ostettua osoitteesta XXL.fi

– Täydellisyyttä kautta linjan

DJ Kygo tekee tuloaan uudelle alalle samalla filosofialla kuin musiikissaankin.

’’Minut tunnetaan musiikistani. Se on intohimoni. Musiikin teko on käsityötä – minulla on polttava draivi tehdä se joka kerta paremmin. Pyrin täydellistämään jokaisen vaiheen. Samalla filosofialla mennään Kygo -tuotteissakin’’, sanoo Kygo, jonka oikea nimi on Kyrre Gørvell-Dahll, uudesta panostuksesta.

Lifestyle-merkkiä Kygo on suunnitellut pitkään, se on pitkän tähtäimen projekti musiikin ohella.

XXL:ssä olemme todella ylpeitä siitä, että meille on annettu mahdollisuus olla osa tätä Kygo-seikkailua.

’’Kygon tekemiset perustuvat vahvasti intohimoon, laatuun ja innovaatioon. Hänellä on samat arvot kuin meillä XXL:ssä. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme Kygon kanssa ja todella innostuneita hänen tuotteistaan, jotka ilmestyvät lähiaikoina urheiluvaate- ja elektroniikka-osastojen hyllyille, XXL:n pohjoismainen ostojohtaja Lars Rugaas kertoo.

Kygo Vibe

Kygon uutuusbrändi on jaettu kahteen mallisarjaan; muotimallistoon ja streetwear-mallistoon. Näistä viimeksimainittu – Kygo Vibe – on mallisto, jota myydään XXL:ssä.

Kygo Vibe -brändi on syntynyt Kygon oman tyylin innoittamana. Vaatteissa yhdistyvät urheilullisuus ja urbaanisuus. Leikittelevä suunnittelu on varma hitti kygolaisten parissa. Casual-tyylisissä vaatteissa on leppoisa meininki. Ne ovat katu-uskottavat ja mukavat.

Syyskuussa markkinoille tulee lisäksi huippulaadukkaita elektroniikkatuotteita kuten korvakuulokkeita ja esimerkiksi juoksulenkille erinomaisesti sopivia nappikuulokkeita.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *